Slip dig selv fri og skab et liv i harmoni

Sæt dig selv fri og skab et liv i harmoni med alt omkring dig.

Juletiden og skiftet til et nyt år er for mange et naturligt tidspunkt for tilbageblik på året der rinder ud.

Uanset hvad du har gjort af forandringer i 2017, så er der en sandsynlighed for at nissen, hen ad vejen, viser sig at være flyttet med.

Nissen, det er dig. Du flytter altid med, uanset hvilke ydre forandringer du gør for at ændre dit liv.

For at skabe reel, varig forandring må du forandre den måde du er i livet på. Du må gøre op med hvordan, du betragter dig selv og dine omgivelser.

Det var da jeg indså dette og begyndte at tage min virkelighed på mig (mens jeg lod andre have deres), at jeg begyndte at skabe permanente forandringer i mit liv. Jeg fik plads til at værdsætte og elske mig selv, samtidig med at jeg kunne give plads til at rumme dem omkring mig og acceptere dem som de var og er.

Jeg ved godt, at det er lettere sagt end gjort. Der er en verden til forskel på at forstå et uhensigtsmæssigt mønster og at handle på den forståelse. Enten forcerer vi processen og ender med at give op i frygt for konsekvensen af at handle på vores behov. Eller vi går så heftigt til værks, at vi ikke har os selv med i processen og derfor får større og mere voldsomme reaktioner, end vi kan håndtere.

Men det kan lade sig gøre, jeg fandt svaret til permanent forandring i fire simple leveregler fra den flere tusind år gamle toltetiske livsvisdom. Leveregler der de sidste 20 år har hjulpet i titusindvis af mennesker over hele kloden til reel personlig transformation.

Leveregler der giver bevidsthed om de steder du begrænser dig selv i din dagligdag og åbner op for at du skridt for skridt kan omskrive din historie og skabe et liv i overflod og harmoni.

Jeg er sikker på de også kan hjælpe dig og jeg har lavet en e-bog med introduktion til de fire leveregler. Med den i hånden vil du være i stand til at påbegynde personlige forvandling allerede i dag. Du kan få den lige her og den koster dig kun din mailadresse.

Med ønsket om en skøn jul og et harmonisk nytår

Diane

4. advent, skab et liv i harmoni